Bezplatné online školení OpenSCADu, které jsem dělal v úterý, mělo veliký úspěch. Proto připravuji jeho pokračování a další akce, některé zdarma, jiné za peníze. Čtěte dál, pokud chcete vědět, co jsem si pro vás připravil, odpovědi na nejčastější otázky a také mít možnost ovlivnit, o čem školení budou.

Bude záznam z minulého školení OpenSCADu?

Nebude, resp. nebude dostupný pro veřejnost, ale jenom pro účastníky. Uvažoval jsem o jeho publikaci, ale přijde mi, že online školení je dost specifický formát a ten výklad není vhodný pro samostatné sledování. Nicméně mám v plánu kompletní OpenSCAD výuku nahrát zvlášť jako screencast a spolu s laby to za nějakou symbolickou prodávat jako self-paced školení.

OpenSCAD je na to (narozdíl od .NETu) vhodný, protože se mění velice pomalu, takže nebude třeba videa tak často předělávat, jako třeba u ASP.NET Core. Termín uvedení ještě nemám pevně stanovený, ale budete o něm informováni na mém blogu.

Kdy se bude konat pokračování školení OpenSCADu?

Školení se bude konat ve středu 1. dubna 2020 od 14:00 do přibližně 18:00 (dle účastníků). (Vím, že jsem předběžně mluvil o úterý, ale není to z organizačních důvodů možné.) Materiály ze školení vám zůstanou k dispozici trvale, stejně jako video záznam. Školení je bezplatné.

Registrace vyžaduje pouze vaši e-mailovou adresu. Pokud už máte účet v systému elearning.altairis.cz, zadejte jeho e-mailovou adresu. Pokud tam účet nemáte, nemusíte se registrovat, účet vám bude vytvořen automaticky. V pondělí večer vám na zadnou e-mailovou adresu přijdou instrukce o tom, jak se školení zúčastnit (doporučuji vám přidat adresy elearning (at) elearning.altairis.cz a michal.valasek (at) altairis.cz do whitelistů, aby mail neskončil ve spamu).

Organizace školení bude stejná jako minule.

Plánovaná témata školení jsou následující:

Neručím za to, že stihneme všechno, v nejhorším vyhlásím ještě třetí pokračování...

Připravuji další školení - vyberte si témata

Protože na monost pořádat jiné než online akce to v dohledné době nevypadá a můj exhibicionismus trpí, plánuji pořádat další online školení. Mám spoustu nápadů na témata dalších školení a rád bych věděl, která z nich zajímají vás. Proto jsem připravil dotazník, který se vás na vámi preferovaná témata a formáty školení táže. Budu rád, pokud ho vyplníte:

Placená školení o ASP.NET Core

V online podobě plánuji dělat i svá tradiční školení o ASP.NET Core a chystám v tomto ohledu drobný experiment. Standardně tato školení trvají tři dny v čase od 9 do 16 hodin. Jejich online verzi bych rád dělal jenom na půl dne, v čase od 12 do 16 hodin, zato poběží celý týden (5 dnů). Tento formát je dosti netradiční, ale říkám si, že by mohl lidem i firmám vyhovovat. Nevyřadí totiž programátory z provozu na celý den, což se dle mého názoru může firmám docela hodit. Dokáže to skloubit vzdělávání a home office.

Tato školení budou placená - školení a konzultace mne živí. Cena za jedno školení bude 6000 Kč za osobu + DPH (což je zaváděcí sleva z běžné ceny 9000 Kč). V případě více lidí z jedné firmy budou slevy. Kompletní informace (včetně osnovy, termínů atd.) a možnosti objednání budu prezentovat později, ale pokud máte o školení předběžně zájem, můžete mi napsat (na michal.valasek (at) altairis.cz) už teď, budete mít možnost ovlivnit i termín.