Máme zde ASP.NET Core 3.0. A taky spoustu programátorů, kteří se .NET Core nestihli naučit a zjišťují, že to potřebují. Proto jsem se rozhodl uspořádat jedinečnou akci: pětidenní intenzivní školení s ubytováním.

Pro koho je kurz určen a co je jeho cílem?

Kurz je určen pro programátory, kteří mají rutinní znalost programování v ASP.NET 4.x (.NET Framework) a alespoň základní znalosti ASP.NET MVC 5 (Razor).

Jeho cílem je upgradovat vaše znalosti a dovednosti na současnou verzi ASP.NET Core 3.0. Je kompletním průvodcem platformou .NET Core, novinkami v ní a také novou technologií Razor Pages, která představuje alternativu k poněkud zkostnatělému MVC.

Jak bude kurz organizován a čím se liší od běžných kurzů?

Kurz se záměrně koná mimo Prahu a bude podstatně intenzivnější, než je u běžných školení zvykem. Jeho součástí je i ubytování (4 noci) a stravování (3x denně) v hotelu. Bude se konat od 10:00 do 20:00 (s několika přestávkami).

Budu kombinovat výklad s praktickými příklady (laby). Těch je více než padesát a jsou vzájemně propojené tak, aby vedly k vytvoření aplikace, řešící reálné a praktické problémy.

Boot camp není určen začátečníkům, ale zkušenějším programátorům, kteří dokáží (a chtějí) vstřebat poměrně velký objem informací v poměrně krátkém čase. Je dosti náročný, ale oproti armádním boot campům na vás nebudu ošklivě křičet a šikanovat vás (pokud si to výslovně nevyžádáte, pak to samozřejmě lze na individuální žádost zařídit).

I mimo dobu školení vám budu k dispozici pro případné dotazy. Budu s sebou mít rozličnou zábavnou mikroelektroniku a 3D tiskárnu. Pokud se chcete vzdělat i v těchto oborech, budou vám k dispozici k samostudiu materiály z mých školení o 3D modelování nebo Arduinu.

Kdy a kde se kurz koná a kolik stojí?

Hotel Oáza Srdce Vršov

Kurz se bude konat od 18. do 22. listopadu 2019 (pondělí-pátek) v hotelu Oáza Srdce ve Vršově, poblíž Chrudimi. Začne společným obědem v pondělí ve 12:00 a bude končit v pátek odpoledne.

Cena kurzu je 27 000 Kč za účastníka (bez DPH).

Na kurz se můžete registrovat na webu DotNetCollege.

Hotel Oáza Srdce Vršov

Cena zahrnuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích (čtyři noci) a plnou penzi (snídaně, oběd, večeře). V hotelu je k dispozici bar, masáže, koupele a sauna. Vůkol se rozprostírá geopark Železné hory, takže technologicky intenzivní zážitky můžete kompenzovat pobytem v přírodě. Pokud se přírodě hodláte pokud možno vyhnout, je v hotelu i bar.

Hotel Oáza Srdce Vršov

S hotelem mám osobní dlouhodobou zkušenost, pořádám tam akce již léta. Je pohodlný, personál přátelský a kuchyně dobrá (a schopná vyhovět i specifickým nárokům na stravu).

Co si mají vzít účastníci s sebou?

Každý účastník potřebuje vlastní počítač s nainstalovanou aktuální verzí Visual Studia 2019 (s workloadem pro vývoj webových aplikací v .NET Core) a jakoukoliv podporovanou verzí SQL Serveru (libovolné edice včetně bezplatné Express). Jaký je obsah školení?

Na kurz se můžete registrovat na webu DotNetCollege.