Z pražského magistrátu se line souvislý a nepřerušený tok zákazů a omezení. "Líp" začalo být už s vládou ANO, ČSSD, Zelených, KDU-ČSL a STAN, ale opravdová povodeň to začala být až s příchodem Pirátů, Prahy Sobě, TOP 09, STAN a KDU-ČSL.

Jako u každého správného levičáka, i u nich platí, že základním prostředkem ku dosažení světlé budoucnosti a zlepšení světa je klacek. Zákaz nebo alespoň regulace. Protože cokoliv co je oku momentálního vládce nelibé je univerzální a objektivní zlo, které je nutné úředně potlačit.

Rozhodl jsem se dát dohromady seznam věcí, které momentální vládcové Prahy buďto už zakázali, nebo se k jejich zákazu - či alespoň zásadní regulaci - chystají. Myslím si, že by se měly pro obyvatele a návštěvníky Prahy měly zavést kurzy správné masturbace. Nic jiného totiž za chvíli v Praze dělat nepůjde.

Jsem si vědom toho, že seznam je nutně nekompletní. Pokud máte další tipy na věci, které mi unikly, můžete mi je poslat jako issue nebo rovnou pull request (viz níže). Pokud nevíte jak, pošlete mi je třeba mailem na blog@rider.cz.