Ve spolupráci s počítačovou školou Gopas jsme pro vás připravili soutěž. Hlavní cenou je poukaz na bezplatnou účast na dvoudenním kurzu **GOC37: ASP.NET Ajax a další rozšíření ASP.NET 2.0 **.

Tento kurz se zabývá komponentami a rozšířeními, které jsou zdarma dostupné pro ASP.NET 2.0. Největší pozornost je věnována současnému hitu, ASP.NET Ajax Extensions. Řeč ale bude i o CSS Control Adapters Toolkitu, Web Deployment Projects, membership a role providerech a další. Kurz bude veden formou hands-on lab, tedy s minimem teoretického výkladu. V jeho průběhu podle návodu vytvoříte aplikaci, která shora uvedené technologie využívá, pod dohledem odborného lektora (Michal A. Valášek, ASP.NET MVP a vydavatel webu ASPNET.CZ).

Kurzy se konají v Praze, Brně a v Bratislavě. Přehled termínů najdete na www.gopas.cz.

Standardní cena kurzu je 7400 Kč, po slevě pro čtenáře ASPNET.CZ 6660 Kč.

Co musíte udělat pro výhru?

Přihlásit se prostřednictvím technologie InfoCard (Windows CardSpace). Pro přihlášení můžete použít unmanaged kartu (kterou si vystavíte sami). Pokud ji ještě nemáte, vyzve vás k jejímu vytvoření přihlašovací průvodce.

Po přihlášení budete muset správně odpovědět na otázku, odpověď najdete po prostudování webu www.gopas.cz.

Soutěž trvá do **13. března 2007, 15:00 **. Poté bude z obdržených správných odpovědí náhodně vylosován výherce hlavní ceny a informován e-mailem. Další vylosovaní účastníci obdrží propagační předměty partnerů soutěže.

» Soutěžní otázka a možnost přihlášení