Jednou z velkých výhod technologie ASP.NET je možnost komponentizace. Aplikaci můžete snadno rozdělit do různých modulů, které můžete využívat v různých aplikacích společně. Řada takových modulů může být užitečná nejenom vám, ale i ostatním.

Soutěž Komponenta roku 2006

Společnosti Altairis, Microsoft a počítačová škola Gopas vyhlašují soutěž Komponenta roku 2006.

Komponentou se pro účely této soutěže rozumí jakýkolvi modul, který je určen pro ASP.NET a lze ho učinit součástí jiné aplikace. Například tedy server controls (vizuální nebo nevizuální), užitečné HTTP moduly a handlery, membership, role a profile providery, control adapters a podobně.

Co můžete vyhrát?

  1. Microsoft Visual Studio 2005 Team Edition a jednoroční předplatné MSDN Premium (věnovala společnost Altairis) a poukaz na libovolné třídenní školení v počítačové škole Gopas.
  2. Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition NFR,  Microsoft SQL Server Standard Edition NFR (věnovala společnost Microsoft) a poukaz na jednodenní školení v počítačové škole Gopas.
  3. Odborná počítačová literatura od společnosti Microsoft a propagační předměty partnerů soutěže.

Více informací o soutěži najdete na adrese http://komponenta-roku.aspnet.cz/.

Nepíšete komponenty, ale chcete je využívat?

Připravili jsme pro vás wish list, kam můžete zapsat svá přání, jaké komponenty byste rádi viděli. Vývojáři pak mohou tento wish list použít jako inspiraci pro svou vlastní tvorbu.