V sobotu se na výstavišti v Letňanech konala mezinárodní výstavu psů. Byli jsme tam s Estou přihlášeni a na to konto jsem se dokonce dokopal k tomu, že jsem v šest ráno vstával (pro nezasvěcené: tou dobou obvykle chodím spát). Ledva jsem se exhumoval zjistil jsem, že nám v zdechl disk v mail serveru. Následujících několik hodin jsem strávil přesunem jeho funkcí na záložní server a na výstavu se nedostal.

Naše barvy tedy z antropomorfních bytostí hájila toliko Mysh. Estě byly tradičně (a oprávněně) vytknuty dlouhé uši a nedostatečná maska, pochválena celková konstituce a pohyb, stejně jako předvedení. Holt máme doma hérečku, která si užívá, když ji někdo obdivuje. Takže jsme dostali výbornou a slečny odkvačily domů.

Na návštěvě u příbuzných

Vlk v ZOO PrahaDnes jsme podnikli tradiční návštěvu u příbuzných v pražské ZOO. Vybrali jsme si k tomu horký, skoro letní den. Takže příbuzenstvo se o nás vůbec nezajímalo a všichni vlci se tvářili že radši zhynou, než by se zvedli z toho nejchladnějšího stinného místa ve výběhu.

Upřímně řečeno, ani se jim nedivím. Ostatně Esta zaujala přibližně podobnou pozici, ledva jsme zapadli do restaurace na večeři. Předtím vylemtala veškeré tekutiny v dosahu. Měla mi hodně za zlé, že jsem jí nedovolil zalézt v Tróji do Vltavy a ochladit se. Želbohu jsme ji dnes ráno nastříkali přípravkem proti klíšťatům, který ke zdárnému působení potřebuje, by se pes nějakou dobu po aplikaci nekoupal.

Jestli ale bude počasí nadále pokračovat v nastoleném trendu, vidím to tak, že té vody zalezeme brzo oba. Mne naštěstí Mysh Frontlinem nenastříkala :-)