Vařím celkem rád. Tak jednou měsíčně. A Mysh je na tom vcelku podobně. Obvykle tedy stravovací potřeby řešíme buď návštěvou blízkých pohostinství nebo s povzdechem splichtíme jakousi potravu.

Obvykle vcelku dobré chuti a nevábného vzhledu. Pomineme-li onen politováníhodný případ s italskou smetanovou omáčkou, nepodařilo se nám nikdy vytvořit pokrm, který by chutnal špatně, který bychom odmítli jíst. Ale pokud se týče vzhledu... Obvykle v tomto kontextu používáme výrazů jako "inovativní", "originální" a "nekonvenční". Praktická implementace těchto pojmů je bohužel stejná jako v případě některých výrobců elektroniky: vypadá to asi jako rozšlápnutá améba.

Za příklad vezměmež můj poslední kulinární počin: prefabrikovaný dort "Alibaba". Podle obrázku na obalu by výsledkem vašeho snažení mělo být toto:

Obrázek dortu ofotografovaný z krabice

Ačkoliv za fotografii na obalu vděčíme samozřejmě kromě pekařského mistra též grafikovi a Adobe Photoshopu, podobné věci jest vídati vcelku pravidelně i v reálném světě - v cukrárnách, restauracích a podobně.

I dodržel jsem přepečlivě předepsaný technologický postup, a výsledkem mé pečlivé snahy jest bylo toto:

Totéž v realitě

Ačkoliv to vypadá spíše jako nášlapná mina v maskovací úpravě "selská idyla", bylo to velmi dobré. Ale ten design je prostě... inovativní.