Vlka správně odhadla, že při nastoleném vývoji trendu svého charakteru má velkou šanci že dříve či později skončí za mřížemi. A protože si cení své svobody, začala se připravovat na útěk metodou ostřílených kriminálníků: kutáním tunelů.

Druhá teorie praví, že Esta fascinována možnostmi pražského metra zahájila budování trasy D, úsek Háje - Hostivař, aby se rychleji dostala do svého oblíbeného lesoparku.

Takže už asi týden systemizovaně a při každé příležitosti hloubí jednu konkrétní díru, která nabývá úctyhodných rozměrů, s ohledem na to, že ji kutá šestiměsíční štěně :)

Hrabající Esta

I když pravda, naše holčička roste jako z vody, už má dvaadvacet kilo a je dlouhá od vidíš do nevidíš. Což jí ovšem způsobuje nemalé problémy.

Před nějakou dobou jsem si koupil příjemné křesílko, přímo ideální na to, aby si do něj jeden sedl s knihou a četl si. Skutečně jsem si v něm i četl, asi dvakrát. Momentálně ho zabrala Esta.

Chápe a užívá ho ovšem spíše co symbol společenského postavení, než co místo pohodlného spočinutí, protože se do něj nevejde.

Má dvě možnosti: buď se opravdu pevně stočí do klubíčka a nebo na rozličných místech přesahuje a přepadává. Několikrát se dostala do ponižující fáze, kdy se zamotala natolik, že se zmateným výrazem musela čekat, než ji vyprostím.

Vypadá to, že si budeme muset koupit větší křeslo.

Různé fáze Estina pobytu v křesle

Různé fáze Estina pobytu v křesle

Různé fáze Estina pobytu v křesle