Zásadní část dnešního dne jsem strávil budováním opevnění. Snažil jsem se udělat BDSM.CZ blbvzdorné a svoji pracovnu vlkuvzdornou :)

V noci jsem spouštěl dva nové moduly BDSM.CZ a aplikoval novou autoritativní politiku dušení flamewarů hned v počátku. Mám dostatek moderátorských zkušeností aby mi bylo jasné, že vykynožit tento problém není možné, ale cítím morální povinnost se o to alespoň pokusit.

Vlka pod stolemPevně doufám, že moje druhá obranná hráz bude podstatně účinnější: stoly mám v pracovně postavené do U asi 70cm od zdi, aby se dalo trochu rozumně manipulovat s kabely. Jak jsem již byl pravil, prvním vlčiným krokem v novém bytě bylo, že si shodila na hlavu můj router. Spleť kabelů začala považovat za svoje hájemství a většinu času trávila zamotána do síťových šňůr. Ledva jsem se probral, zakoupil jsem větší množství dřevotřísky a ucpal všechny přístupové trasy.

Vlka se chvíli snažila procpat skrz knihovnu, ale pak to vzala filozoficky a nasáčkovala se pod stůl, mezi mé nohy a skartovačku. Ta by měla být vlkůmvzdorná už z výroby :)