Za necelých pětadvacet let svého života jsem se stěhoval devětkrát. Jednou, pravda, co batole, ale zbylých osm případů jsem se aktivně a ve vlastním zájmu účastnil, neb jsem stěhoval vlastní domácnost.

"Vlastní domácnost" je ovšem pojem dosti relativní, neb se v průběhu věků jeho obsah změnil z "jeden počítač, taška oblečení a krabice knížek" na "sedm velkých krabic s knihami, sedm počítačů, několik metrů krychlových další elektroniky, větší množství stolů, regálů, taška oblečení a tři postele". To nepočítám Myshí oblečení, kuchyňské náčiní a další podivné předměty, které sbalila ona.

Těch několik kilometrů kabelů je třeba sbalit, i když síťovou infrastrukturu sahající i na WC zde nechám pro další nájemníky, může se jim hodit ;-)

Den D nastane až zítra, ale protože v nelidskou hodinu (0900, a to po dlouhém přemlouvání), musím své výpočetní středisko křížené s pracovištěm pro odbavení TV přenosu rozebrat už dnes. Z tohoto důvodu vypnu také webcam, takže jestliže jste mohli vidět online reportáž z nahazování malty, online reportáž ze stěhování nebude :-)

Ale jinak mám stěhování vcelku rád. Jednak mi dává možnost hrát si ve Visiu a druhak je to jediná příležitost, kdy se zde pořádně uklidí!