[![Klávesnice](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_keyboard_lq.jpg)](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_keyboard_hq.jpg)
[![Notebook](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_notebook_lq.jpg)](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_notebook_hq.jpg)
[![Nokia D211](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_nokia_lq.jpg)](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_nokia_hq.jpg)
[![Růže](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_qetina_lq.jpg)](https://www.cdn.altairis.cz/Blog/tech_qetina_hq.jpg)

Po Alraune a Myshi se též můj weblog dočkal upgrade na novou verzi publikačního systému. Předpokládám, že obzvláštní potěšení jsem tímto způsobil ElKa, který mne vytrvale upozorňoval na chybu v aktualizačním mailu, za což mu tímto veřejně děkuji :-) Jedním z projevů upgrade je drobná změna designu.

Když jsem pro Mysh fotil obrázek jejího počítače, tak prohlásila, že mi ty technofilní fotky jdou. Bodejť by ne. Moderní technika a koně se podle mne strašně snadno fotí, protože jsou krásní a fotogeničtí. Narozdíl od Myshi (která je samozřejmě krásná taky ;-) se ohavně nešklebí, ledva na ně jeden zamíří objektiv. Technika má navíc tu výhodu, že se zpravidla nehýbe :-)

Nicméně svými fotografiemi se rád chlubím (jakkoliv zpravidla bohužel není čím se chlubit), takže zde najdete několik z mých posledních výtvorů.

Za zvláštní pozornost stojí fotografie Wi-Fi a GPRS karty Nokia D211Jedná se totiž o historicky první fotografii, kterou mi v Chipu otiskli, aniž by jejich DTP totálně rozhodilo barvy ;-)

Za pozornost ostatně stojí i ta Nokia jako taková. Jedná se o mobilní telefon a WiFi terminál v podobě PCMCIA karty. Funguje od prvního okamžiku poctivě a bez nejmenšího problému. A to je, kam až má paměť sahá, u mobilních telefonů a datových služeb, v podstatě unikát. Jakmile máte jenom trochu nestandardní systémovou konfiguraci, většina ovladačů a spřízněného software pro mobily je v koncích.

Poslední obrázek je výjimečně netechnofilní. Čas od času ode mne Mysh dostane růži. A tahle byla tak pěkná, že jsem ji chtěl zvěčnit v podobě bitů a bajtů. To podivně zajímavé pozadí je obyčejný starý plech na pečení. Bohužel taky malý, proto ta "useknutá" kompozice.