Zjistil jsem, že se mi doma povalují rozličné elektronické hračky, které jsou mi k ničemu. Všechny jsou zcela v pořádku, jenom pro ně nemám využití, protože už mám jiné a lepší nebo náhradu za ně. Takže pokud máte někdo zájem, prodávám níže uvedené předměty. Uvedená cena je odhadem a orientační, pokud mi řeknete nějaký rozumný důvod, proč by měla být nižší, můžeme se dohodnout.

Mobilní telefon Sony Ericsson T68i - neblokovaný, legálně koupený, dosud v záruce. Podle mne druhý nejlepší telefon na trhu. První nejlepší je P800, který mám teď ;-) Cena 6000 Kč.

Přenosná USB vypalovačka/CD/MP3 player Sony CRX10U - koupil jsem si ji k notebooku bez vypalovačky, načež jsem si pořídil nový notebook. Dobře použitelné i jako MP3 přehrávač (z CD) pro někoho, kdo nesedí pořád u počítače jako já :-) Cena 3000 Kč.

Digitální fotoaparát Sony F-505 - 2.1 mpix (1600x1200), jeho hlavní výhodou je skvělý objektiv, takže perfektně "kreslí". Včetně 8 MB a 64 MB karty, náhradního akumulátoru a nabíječky. Nezávislou uživatelskou recenzi najdete zde (anglicky). Pořídil jsem si foťák, který je sice horší (opticky), ale je podstatně menší, takže ho mohu nosit pořád s sebou po kapsách. Cena 8500 Kč.

Pokud máte zájem, pošlete mi e-mail.