Diskuse nad designem weblogu, která se rozjela pod mým minulým záznamem, mne nutí objasnit minulost a budoucnost tohoto webu.

Původní umělecký záměr nepočítal s tím, že v textu budou obrázky nebo něco takového. Weblog měl být mým poznámkovým blokem na psaní různých krátkých textových postřehů. Tato idea předpokládala, že web bude úzký - šířka textu měla být v podstatě stejná, jako sloupce vlevo. Počítal jsem s tím, že zde budou krátké zápisy, které zalomením na úzkou šířku opticky prodloužím.

Ovšem, jak už u mých projektů bývá pravidlem, jaksi se to zvrhlo. Podcenil jsem sílu své grafomanie, která způsobuje, že příspěvky se rozhodně nevejdou do pár vět. Také jsem si neuvědomil, že jako letitý vlastník digitálního fotoaparátu svět kolem sebe dokumentuji v hojné míře také fotograficky.

Pokud sledujete číslo verze systému Cheetah (dole na stránce), zjistíte, že se mění. Chystám se i na změnu desigu - Jerry má pravdu, že ten sloupec vlevo je zbytečně široký a navíc, vzhledem k tomu, že kalendář nezvýrazňuje záznamy v logu, je docela zbytečný.

Takže prosím vydržte ještě pár dní, pak se dočkáte změny k lepšímu. Bohužel mám momentálně na práci nějaké akutnější věci, takže tento úkol je IN-Q.