Jistou část dnešního dne jsem strávil komunikací s kurýrní službou DHL. Doručovali mi dvě zásilky a jaksi mne nezastihli doma. Volali mi na mé staré telefonní číslo, kde jim můj hlasový informační systém doporučil, aby se ozvali mailem. I poslali mi mail (jediná chybička, že se jednalo o zbytečný wordovský dokument a nenapsali zprávu do těla mailu). Dohodli jsme doručení na dnešek večer.

Výpadek proudu bohužel způsobil, že jsem se zdržel v centru Prahy a v dohodnutý čas nebyl na místě. Telefonicky jsem domluvil doručení později dnes a úspěšně jsem obdržel zásilku. Bohužel jenom jednu, protože jsem se zapomněl zmínit o tom, že mne čekají dvě. Takže ke mně právě jede DHL dnes potřetí, aby mi doručilo druhou obálku.

Hluboko ve své paměti chovám příhodu, kdy mi Česká pošta místo doručení zásilky jenom do schránky hodila oznámení, že jsem nebyl zastižen (byl jsem samozřejmě doma), snažili se mne hnát na poštu kamsi do Malešic a v závěru mi oznámili, že tu zásilku nemají a že mám obvolat dodací pošty v Praze, jestli náhodou někde není.

Divíte se mi, že poštou si nechávám posílat jenom faktury?